Höstlov på Lida

Njut av fina höstlovsdagar på Lida!

Klättra bland träden, gå en upplevelsepromenad på en av Skogsmulles sagostigar, bada bastu eller helt enkelt bara ta en gofika på Lida Värdshus! På Lida finns höstlovsaktiviteter för hela familjen.

Här får du några tips på våra höstfavoriter:

Accropark:

Klättra, balansera, åk zipline och utmana dig bland skogens toppar. Accropark Höghöjdsbana är en given succé för den äventyrliga familjen. Accropark håller öppet hela höstlovet.

Höstlovsbastu

Måndag till fredag under höstlovet värmer vi upp vår vedeldade bastuflotte och håller den öppen för dig som vill njuta av ett avslappnande bastubad. Upplev den härliga doften av björkved som sprakar tillsammans med friska höstvädret och de gulnande löven utanför fönstret. Bastun kostar under höstlovet 400 kr för 1 timme.

Naturparkour

Parkour är en spännande och kul aktivitet som stimulerar till att upptäcka kroppen genom att ta sig över hinder. Och var är en bättre plats än i naturen? Lida Naturparkour ligger på toppen av skidbacken vid Novas raket. Parken är gratis och öppen för alla.

Skogsmulles Sagostigar

SkogsmullestigenLaxestigenNovastigen och Fjällfinas stig är Friluftsfrämjandets sagobetonade naturstigar. De är anpassade för de små barnen och är 300-700 m långa. Varje stig har ett häfte med roliga och lärorika uppgifter att lösa på vägen. Häften finns att köpa på Lida Värdshus för 10 kr st. Uppgifterna finns också i form av QR koder längs stigarna.

Lida Halloween Trail

Ett spännande barnlopp på höstlovet! Spring vår nya reflexbana och klä ut dig i halloweenkläder om du vill. Pris till alla deltagare! I samband med nya Lida Trail inviger vi nu banan med ett roligt barnlopp. Spring 1,4 km tillsammans med en vuxen och avsluta kvällen med korvgrillning. Loppet kostar 25kr per barn. Medföljande vuxen springer gratis.

Välkommen ut!

Läs mer om tipsen