Helgkurs – Rörelse, Matlagning för friluftsliv

Nyhet på Lida! Häng med ut på kurs och lär dig mer om friluftsliv tillsammans med andra. Under två dagar får du kunskap och inspiration för ett smidigare friluftsliv.

Kursen innehåll

Du kommer bl.a  träna rörelse med fokus på vandring, matlagningskurs på stormkök, workshop i karta kompass. Såklart får du massa andra bra tips för förenkla ditt friluftsliv. Du övernattar i eget tält och ledarna Marika och Linda finns med på hela vistelsen.

Väl mött! Marika och Linda

Du bokar och finner mer info på www.movma.se

Boka senast 22 aug så får du 10% rabatt, ange kod Lida-0822

Pris 3995 kr

Saknar du viss utrustning kontakta oss så ser vi vad vi kan hjälpa till med. 

Om kursledarna:

Marika brinner för hur vi rör oss. Marika har under hela sitt liv trivts bäst i naturen. Under 90 -talet tillbringades mycket tid åt skidåkning i Jämtlandsfjällen. Under de senaste 10 åren har Marika arbetat i träningsbranschen och brinner för att göra det begripligt hur vår kropp fungerar och hur man på ett pedagogiskt sätt lär ut det.

Linda är friluftsmänniska sedan barnsben som idag arbetar som vildmarkskock och driver Glöd Vildmarkskök sedan 15 år tillbaka. Glöd Vildmarkskök jobbar med utematevent i stort och smått och håller kurser i matlagning både över eld och på stormkök.

Datum

27-28 augusti

Bokning och priser

Pris 3995 kr

För bokning, besök arrangörens hemsida