Friluftsgolf

Friluftsgolfbanan är som en riktig golfbana i storlek av en minigolfbana. Byggd i konstgräs och innehåller både bunkrar och vattenhinder.

Vi kallar det friluftsgolf. En minigolfbana inspirerad av naturen i formen och vackert inramad med bunkrar och träd. Golfbanan är omgiven av en vacker gärdsgård. Klubba och boll hämtar du inne på Lida Värdshus under deras öppettider. Ni får också ett Scorekort med spelregler och poängtavla. Utmana varandra i familjen eller kompisgänget!

Banan består av 12 hål och det tar ca 1 timme att genomföra en runda. Du använder en putterklubba och en speciell golfboll.

Golfen har öppnat för säsongen och vi brukar kunna hålla öppet hela oktober eller så länge vädret tillåter. Öppet 10.00 och sista ”utslag” 15.15

Banan ligger i direkt anslutning till Lida Värdshus. Vid banan finns även en kiosk med fika, dricka och glass. Kiosken är öppen sommartid, när den är stängd finns klubbor och boll att hämta inne på Lida Värdshus.

Spela golf på er konferens

Vill ni gör Friluftsgolf som en aktivitet för er förening eller företaget? Ta kontakt med Värdshuset på vardshuset@lida.se för bokning och priser.

Priser

50 kr barn 0-12 år

75 kr vuxna

Upptäck mer