Kajak, kanot och SUP

Upplev Lida från vattnet och hyr kajak, kanadensare eller Stand Up Paddle-board. En somrig aktivitet för kompisgänget, familjeutflykten, skolklassen eller konferensen!

Nu har vi öppnat bokningen för säsongen!

GÅVA TILL SÄSONGENS FÖRSTA KUNDER! För att fira säsongspremiären lite extra har vi fått fina gåvor från Sjö&Hav och de fem första bokningarna under premiärhelgen 14-15 maj får ett kit med produkter för sommarens uteliv.

Sjö&Hav Outdoor Care skapar produkterna för en ren naturupplevelse vid kusten, i skogen eller på fjället. Biologiskt nedbrytbara och tillverkade i Sverige för Skandinaviska naturförhållanden.

Vill du boka för konferens eller skola? kontakta Gårdskontoret.

Det lugna vattnet på sjön Getaren är idealiskt för kajakpaddling, här kan ni i lugn och ro paddla runt sjön och njuta av natur och djurliv. Kanske hittar ni bäverhyddorna på andra sidan sjön?

Hyr kajak på konferensen

Vill ni hyra kajaker för konferensen, skolklassen eller andra grupper, mejla till info@lida.se för priser och bokning.
Önskar ni kombinera med mat, övernattning, bastuflotte eller andra aktiviteter? Mejla till Lida Värdshus för att få en offert. Vi har flera alternativ för er konferens, både inomhus och utomhus.

Lätt att boka, trevligt bemötande av personalen, fina brädor. Hade en superhärlig tur!

/Mette

Om kajakerna

Hos oss kan du hyra kajaker för 1-2 personer, kanadensare (kanoter) med plats för upp till 3 personer och Stand Up Paddle-boards som är stora surfbrädor där du står upp och paddlar.

Här kan du se vårt utbud av kajaker, kanoter och SUP-brädor:

Paddla med kompisgänget, familjen eller som en social aktivitet under konferensen!

Boka och betala smidigt online, du får en bokningsbekräftelse som du visar upp när du kommer till oss. Incheckning sker vid kajakcentret nere på stranden.

För att paddla kajak hos oss behöver du vara simkunnig. Flytväst ingår i hyran och är obligatoriskt att ha på sig under paddlingen.

Priser hyra

HyrtidEnmanskajakTvåmanskajakKanadensareSUP-bräda
2 timmar250 kr500 kr500 kr250 kr
4 timmar350 kr700 kr700 kr350 kr
Heldag650 kr950 kr950 kr650 kr
Priser anges inkl. moms.

Öppettider
MåndagFör bokade grupperTisdagFör bokade grupperOnsdagFör bokade grupperTorsdagFör bokade grupperFredagFör bokade grupperLördag10.00-18.00Söndag10.00-18.00
Priser

Enmanskajak och SUP
från 250 kr
Tvåmanskajak och kanot
från 500 kr

Uthyrningsvillkor

Läs våra villkor för uthyrning

 

Upptäck mer