Samarbeten och sponsring

Lida samarbetar med organisationer, företag och initiativ som främjar friluftsliv, folkhälsa och värnar om naturen.

TUXER – Att arbeta med ett friluftsområde kräver funktionella, hållbara och bekväma kläder. Tillsammans med Tuxer gör vi också evenemang och annat kul för att fler ska hitta ut i naturen på äventyr. Se Tuxers utbud på deras hemsida www.tuxer.se.

SKYTTBRINKS GYMNASIUM – Eleverna vid Barn och fritidsprogrammet inriktning Fritid och hälsa har naturen på Lida som skolsal när de utbildas i ledarskap och friluftsliv.

REALGYMNASIET – På Lida får eleverna på programmet Natur & Äventyr praktiska kunskaper inom destinationsutveckling ur offentligt företagsperspektiv. Programmet är en yrkesutbildning inom naturturism och i vårt samarbete får eleverna även träna ledarskap och utveckla praktiska och teoretiska kunskaper i en naturlig miljö.

GENERATION PEP – Lida är del av nätverket Generation Pep, som strävar efter att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

TRAFIKKALENDERN – Lida är stolt sponsor av Trafikkalendern som arbetar för en bättre trafiksäkerhet i Barnens närmiljö.

FRILUFTSLIVETS ÅR 2021 – ”Luften är fri” är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv och Naturvårdsverket och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och öka kunskapen om friluftslivets värden och allemansrätten. Lida är med i kommunikationsnätverket för projektet som är ett bollplank för frågor kring marknadsföring och kommunikation.

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig med din idé till info@lida.se