Hyr mountainbike

Ta dig genom skogen och över hinder på två hjul! På Lida kan du hyra mountainbikes och upptäcka tjusningen med stigcykling.

Cykla som en del av konferensen

Vill ni hyra mountainbikes som en del av konferensen och vill kombinera med mat, övernattning och andra aktiviteter? Vi kan erbjuda guidade turer i samband med att ni hyr. Mejla till Gårdskontoret för att få en offert, info@lida.se.

mountainbikecyklist på träbro i skogen

Cykelspåren på Lida

Stigcyklingen på Lida bjuder in till sköna skogstigar, hällmarker och lite mer teknisk åkning på vissa partier. Det finns två preparerade mtb-leder, det gröna är 7,1 km och det röda 4,7. Är du nybörjare rekommenderar vi att börja med det gröna som är tekniskt lättare att cykla och har en del spänger och träkonstruktioner som gör åkningen extra kul.

Boka och betala smidigt online, du får en bokningsbekräftelse som du visar upp när du kommer till oss. 

Om våra cyklar

Vi hyr ut framdämpade mountainbikes från Specialized, Trek och Scott, så kallade Hardtail-cyklar. Dämpningen gör att det känns mjukare för dig när du cyklar över och nedför rötter och stenar. Cyklarna har platta pedaler och du kan cykla i dina vanliga skor.

Våra cyklar kommer från Specialized

Cykeluthyrningen sker i samarbete med OutVentures AB.

Öppettider

Uthyrningen är stängd för säsongen. Vi tar fortfarande emot gruppbokningar under vardagar. Kontakta info@lida.se för att boka.

Tips inför turen

Vanliga gymnastikskor går bra cykla i
Vattenflaska, liten ryggsäck, myggmedel och tunna handskar kan vara bra att ha med.

Uthyrnings­villkor

Läs våra villkor för uthyrning

Avboknigsregler

Vi gör inga avbokningar eller återbetalningar av din bokning. Du kan i stället välja en ombokningsgaranti och boka om till ett annat datum.

Upptäck mer