Hyr mountainbike

Har du länge varit nyfiken på hur det är att ta sig genom skogen på två hjul? Nu kan du hyra mountainbikes på Lida och upptäcka tjusningen med stigcykling.

Uthyrningenhar öppnat för säsongen!
Mellan 30 april och 10 juni har vi öppet helger för bokningar och drop-in, vardagar har vi öppet för bokade grupper. Under sommarlovet har vi öppet varje dag för bokningar och drop-in.

mountainbikecyklist på träbro i skogen

Cykelspåren på Lida

Stigcyklingen på Lida bjuder in till sköna skogstigar, hällmarker och lite mer teknisk åkning på vissa partier. Det finns två preparerade mtb-leder, det gröna är 7,1 km och det röda 4,7. Är du nybörjare rekommenderar vi att börja med det gröna som är tekniskt lättare att cykla och har en del spänger och träkonstruktioner som gör åkningen extra kul.

Boka och betala smidigt online, du får en bokningsbekräftelse som du visar upp när du kommer till oss. 

Cykla som en del av konferensen

Vill ni hyra mountainbikes som en del av konferensen och vill kombinera med mat, övernattning och andra aktiviteter? Vi kan erbjuda guidade turer i samband med att ni hyr. Mejla till Gårdskontoret för att få en offert, info@lida.se.

Om våra cyklar

Vi hyr ut framdämpade mountainbikes från Specialized, Trek och Scott, så kallade Hardtail-cyklar. Dämpningen gör att det känns mjukare för dig när du cyklar över och nedför rötter och stenar. Cyklarna har platta pedaler och du kan cykla i dina vanliga skor.

Våra cyklar kommer från Specialized

Cykeluthyrningen sker i samarbete med OutVentures AB.

Öppettider
MåndagFör bokade grupperTisdagFör bokade grupperOnsdagFör bokade grupperTorsdagFör bokade grupperFredagFör bokade grupperLördag10.00-16.00Söndag10.00-16.00
Särskilda öppettider

Under dessa dagar är uthyrningen stängd pga. evenemang:

22 maj

11-12 juni

Stängt även midsommarafton och midsommardagen.

Tips inför turen

Vanliga gymnastikskor går bra cykla i
Vattenflaska, liten ryggsäck, myggmedel och tunna handskar kan vara bra att ha med.

Uthyrnings­villkor

Läs våra villkor för uthyrning

Upptäck mer