Klassresa

Ha en rolig dag ute på Lida Friluftsgård. Vi har massor med aktiviteter och möjlighet för övernattning.

Här på Lida erbjuder vi aktiviteter för alla klasskassor. Vill ni övernatta i det fria finns tältängen. Vill ni ha tak över huvudet finns campingstugor eller ett vandrarhem med totalt 35 bäddar.

Matservering och raststuga

Ni kan antingen ta med er egen mat och tillaga vid grillplatserna eller äta matsäck inne i raststugan Naturport. Föredrar ni att få serverad mat erbjuder Lida Värdshus mat. Kontakta dem för prisförfrågan på vardshuset@lida.se.

Aktiviteter

Vill ni boka en eller flera aktiviteter hos oss har vi kajakuthyrning, mountainbikes, Accropark Höghöjdsbana och Friluftsgolf.

klassresa med kanoter
Klassresa, att paddla en kanot är en rolig aktivitet.

Ni kan givetvis använda de stora öppna gräsytorna för kubbspel och andra lekar. På Lida har vi en aktivitetslåda med bollar, koner, hinkar och femkampsredskap som ni kan genom att kontakta info@lida.se.

Anmäl ert besök

Även om ni inte bokar någon aktivitet, boende eller måltider hos oss önskar vi att ni anmäler er klassresa till oss. Detta för att underlätta er och vår planering. Hör av er till Gårdskontoret på info@lida.se så hjälper vi er!

Utbud och priser

Har du funderingar kring vårt utbud och vad saker kostar? Vi har samlat information som är bra att ha, i en utbud- och prislista, du kan ta del av den här (pdf öppnas i nytt fönster).

Kontakta Gårdskontoret
Upptäck vårt utbud