Klassresa

Avsluta läsåret med en rolig dag ute på Lida Friluftsgård. Vi har massor med aktiviteter och möjlighet för övernattning.

Här på Lida erbjuder vi aktiviteter för alla klasskassor. Vill ni övernatta finns tältängen, campingstugor eller ett vandrarhem där hela klassen får plats.

Matservering och raststuga

Ni kan antingen ta med er egen mat och tillaga vid grillplatserna eller äta inne i raststugan Naturport. Föredrar ni att få serverad mat erbjuder Lida Värdshus enklare buffé för skolor. Kontakta dem för prisförfrågan på vardshuset@lida.se.

Aktiviteter

Vill ni boka en eller flera aktiviteter hos oss har vi kajakuthyrning, mountainbikes, Accropark Höghöjdsbana och Friluftsgolf.

Ni kan givetvis använda de stora öppna gräsytorna för kubbspel och andra lekar. På Lida har vi en aktivitetslåda med bollar, koner, hinkar och femkampsredskap som ni får låna genom att kontakta Lida Värdshus.

Anmäl ert besök

Även om ni inte bokar någon aktivitet, boende eller måltider hos oss önskar vi att ni anmäler er klassresa till oss. Detta för att underlätta er och vår planering. Hör av er till Gårdskontoret på info@lida.se så hjälper vi er!

Kontakta Gårdskontoret
Upptäck vårt utbud