Gourmetmatlagning över öppen eld

I denna workshop får du lära dig gourmétmatlagning utomhus över öppen eld.

Tillsammans lagar vi en lyxig tre-rätters meny med inslag av vilda växter. Kursen fokuserar på olika matlagningstekniker och hur man bemästrar elden som värmekälla.

Vi ställer höga krav på råvaror och har höga ambitioner på den mat vi lagar tillsammans på våra matlagningskurser. Vi vet att mat smakar bäst i naturen, men vi vet att vi tillsammans kan vi få den att smaka ännu bättre.

Var: Lida Friluftsgård, utanför Naturporten
När: Torsdag 30 november
Tid: Kl. 16.00-19.00
Pris: 650kr
Anmälan: Anmälan sker på Naturens Hemligheters hemsida!

Linus Palmqvist håller i kursen och är en del av Naturens Hemligheter. Han har över 25 års erfarenhet av friluftsliv kombinerat med en stor passion för matlagning med förstklassiga råvaror.

Om Naturens Hemligheter

Med passion för både friluftsliv och matlagning har gänget bakom Naturens Hemligheter skapat ett spännande koncept som för samman människor och skapar tillhörighet till naturen. Bland de upplevelser som erbjuds finns allt ifrån överlevnadskurser och täljning i naturen till gourmetmatlagning ute i det vilda. Upplevelserna anpassas efter säsong och passar såväl nybörjaren till den mer kunnige som bara vill vässa sina egna kunskaper på området

Läs mer om Naturens Hemligheter på www.naturenshemligheter.se

Upptäck mer under höstlovet