Utemöten för alla sinnen

Har ni i arbetsteamet behov av att mötas under trygga och trevliga former?

Idag mer än någonsin har vi behov av att mötas och stärka känslan av gemenskap och ge tid för samtal. Naturen har blivit en plats dit många människor sökt sig för att finna lugnet.

Vi på Lida Värdshus & konferens har i samarbete med Caroline Palm, ledarskapstränare, mötesdesigner & skogsälskare, tagit fram ett paket för grupper och företag som ger energi och tid för eftertanke.

Guidad aktivitet – Skogsbad

Den japanska metoden Shinrin-yoku kallas Skogsbad i Sverige och är känd för att hjälpa människor koppla av och få en nära kontakt med naturen. Under varsam guidning tar Caroline med er på en stillsam promenad med flera stopp på vägen. Vi badar våra sinnen i skogens magi och går igenom ett antal tekniker för att hitta inre lugn, avkoppling och nyttiga insikter.

Denna aktivitet passar arbetsgrupper som efter den långa perioden av digitala möten och  hemmajobb har behov av att mötas i en gemensam upplevelse. För deltagarna ger det också chans att stressa ner. Alla kan delta i denna aktivitet, tempot är lugnt och ni går på stigar i  skogen som ligger i nära anslutning till Friluftsgården.

Önskar ni en annan typ av faciliterat möte erbjuder Caroline skräddarsydda upplägg för det. Kontakta oss för att veta mer. Här kan du läsa mer om Caroline Palm, https://www.carolinepalm.se/

För bokning och mer information, kontakta oss på vardshuset@lida.se eller 08-7784035.

Offert

Vill du veta mer? Kontakta Lida Värdshus på vardshuset@lida.se